COLORARE MANUALĂ – COLORANȚI TINCOLOR

Colorarea manuală cu coloranții super – concentraţi TINCOLOR reprezintă o soluție rapidă şi simplă de colorare a oricărei vopsele lavabile din gama TINWEISS și ROVIS, a tencuielilor decorative sau a alte produse diluabile cu apa cum ar fi emailuri, lacuri, chituri etc.

Se obțin în final culori /nuanțe luminoase, rezistente la radiațiile solare și intemperii.

COLORANȚII TINCOLOR se comercializează sub formă de pastă în flacoane de 250 ml colorant, într-o gamă variată de culori: galben, portocaliu, roșu, lila, albastru, verde, ocru, cafeniu, cărămiziu și negru.

Se amestecă colorantul cu vopseaua albă ce se dorește a se colora/nuanța și se amestecă foarte bine până la omogenizare completă în toată masa de vopsea. Se testeaza nuanța pe o suprafata mica. După uscare, pentru corecții, dacă nuanța este prea deschisa se mai adaugă colorant iar dacă este prea închisă se adaugă vopsea alba până la obținerea nuanței dorite.

Daca se dorește prepararea unei cantități mai mari de vopsea, pentru păstrarea reproductibilității pentru toate gălețile de vopsea, recomandăm colorarea conform cartelei TINCOLOR.

In funcție de nuanța dorită se adaugă un flacon de colorant cu o o găletă de vopsea de 0,75l/2,5l /8,5l sau 15l. Nuanța cea mai intensă din partea stângă a paletarului este culoarea pastei TINCOLOR.

 

TINCOLOR - MARCA INREGISTRATA OSIM