RAL COLOR este o companie cu capital integral românesc recunoscută pe piață pentru inovarea, dezvoltarea, producția și comercializarea Vopselelor Lavabile, Tencuielilor Decorative, Emailurilor și Lacurilor. Produsele sunt comercializate în cea mai mare parte în România dar în decursul timpului au primit și aprecierea clienților externi.

Începând cu anul 2013, societatea își desfășoară activitatea într-un spațiu propriu, modern, proiectat și realizat astfel încât să satisfacă cu succes cerințele unui sistem integrat de management. Societatea deține toate autorizațiile legale de funcționare și sistemul de management al calității certificat de către TUV THURINGEN GERMANIA din anul 2012 și recertificat.

Managementul RAL COLOR este format din specialiști cu peste 20 ani de experiență în inovarea, dezvoltarea, producția și comercializarea produselor peliculogene, de protecție și decorative (vopsele, tencuieli, lacuri, emailuri, coloranți, grunduri, chituri, adezivi, etc.). 

Încă de la înființare, obiectivul principal al managementului este de a oferi satisfacție maximă clienților utilizatori de produse RAL COLOR. În acest sens, întreaga activitate din societate se concentrează pe conceperea și realizarea unor produse cu raport calitate/preț excelent, soluții simple, complete, moderne și, totodată, de a oferi servicii prompt și cu maximă seriozitate.  Gama de produse și capacitatea de producție sunt în continuă dezvoltare. 

Oferim gratuit consiliere tehnică de specialitate pentru colorarea, aplicarea și utilizarea produselor noastre. 

Avem în permanență oferte speciale și promoții pentru clienții noștri fideli și asigurăm transportul materialelor cumpărate, distribuitorilor zonali.

RAL COLOR deține mărcile proprii TINWEISS,  ROVIS și TINCOLOR,  înregistrate la OSIM.

Societatea dispune de un sistem propriu de colorare, similar marilor companii internaționale. Vopselele, tencuielile și emailurile pot fi colorate în peste 2000 de nuanțe alese din cartelele proprii ROVIS și CASA CULORILOR sau alte paletare sau eșantioane de peliculă.

Avem peste 30 de mașini de colorare răspândite la PARTENERI din toată țara, distribuitori și magazine, la dispoziția clienților și oferim servicii de colorare pentru vopsele și tencuieli decorative în peste 2000 de nuanțe.

RAL COLOR deține laborator propriu de cercetare – dezvoltare în care permanent sunt inovate, monitorizate și dezvoltate produse noi. Aici a fost concepută prima vopsea cu var din Romania – ROVIS VAR LAVABIL.

Echipa RAL COLOR a colaborat permanent cu Organismele de Stat, Abilitate de Ministerul Dezvoltării Regionale Administrației Publice și Fondurilor Europene sau Acreditate RENAR, pentru obținerea Agrementelor Tehnice, pentru testarea sau certificarea de conformitate a produselor.

Produsele RAL COLOR sunt înregistrate în Registrul Național al Produselor pentru Construcții în urma evaluării de către Consiliului Tehnic Permanent pentru Construcții din cadrul  Ministerul Dezvoltării Regionale Administrației Publice și Fondurilor Europene.