LACURILE ROVIS PENTRU LEMN pe bază de rășină alchidică, diluabile cu solvent

Pentru cea mai bună protecţie a lemnului împotriva acţiunii factorilor externi, a atacului microbiologic (fungi, mucegai, albăstreală, insecte) şi obținerea aspectului natural al lemnului, se recomandă aplicarea a 1-2 straturi de ROVIS LAC PROTECTOR LAZURĂ SUBȚIRE (incolor sau colorat) şi 1-2 straturi de lac ROVIS YACHT PLUS.
ROVIS LAC YACHT PLUS este incolor, cu peliculă lucioasă, flexibilă și foarte rezistentă la intemperii, la umiditate, la variaţii de temperatură, radiațiile UV.
ROVIS LAC PROTECTOR LAZURĂ SUBȚIRE 2 IN 1 conferă un aspect plăcut, protejează, colorează și pune în evidenţă textura lemnului. Pelicula este lucioasă și foarte rezistentă la intemperii și radiaţiile UV.
Nuanțe ROVIS LAC PROTECTOR LAZURĂ SUBȚIRE 2 IN 1 : incolor, pin, cireș, wenge, stejar închis, stejar, teak, nuc mediu, polisandru, mahon.
Lacurile ROVIS sunt recomandate pentru acoperiri profesionale și protecţia lemnului exploatat la exterior (cabane, uși, ferestre, bărci, balustrade, elemente de acoperiş şi binale, uşi, mobilier de grădină) sau la interior (tavane, poduri, elemente de fixare din lemn, pereţi interiori), etc.