ROVIS AUTOCLEANFARBE – VOPSEA CU AUTOCURĂȚARE

ROVIS AUTOCLEANPUTZ – TENCUIALĂ DECORATIVĂ SILICONICĂ CU AUTOCURĂȚARE 

TIP R – STRUCTURĂ „ZGÂRIATĂ” / TIP K – STRUCTURĂ „BOB LÂNGĂ BOB” 

Faţada construcțiilor este supusă continuu influențelor mediului înconjurător, temperatură, umiditate și murdăririi inestetice. Toți acești factori modifică cu trecerea anilor capacitatea de protecție și aspectul decorativ al vopselei/tencuielii.

Ral Color a formulat produse speciale, vopsea ROVIS AUTOCLEANFARBE și tencuială decorativă siliconică ROVIS AUTOCLEANPUTZ care, pe lângă proprietățile deosebite, rezistenţă ridicată și durată lungă de viaţă, au suplimentar și proprietatea de autocurățare. Astfel, fațadele locuințelor rămân frumoase, strălucitoare ca la început și curate pe termen lung, într-un mod simplu şi cu costuri reduse.

Compoziția specială a materialelor determină curățarea particulelor de murdărie aderente pe suprafață sub acțiunea apei de ploaie prin efectul de perlare al apei. Totodată, apa nu penetrează în material (este impermeabil) și suprafața se usucă foarte repede, împiedicând formarea unui mediu propice pentru alge, ciuperci şi mucegai.

Cu materialele obișnuite, faţada trebuie restaurată după câţiva ani. Costurile unei astfel de operaţiuni sunt determinate de noul material și manopera aplicatorilor.

Cu vopsea /tencuială cu autocurățare, faţada este durabilă și îşi menţine frumuseţea şi aspectul curat pentru o perioadă mare de timp la costuri reduse de întreţinere.

Vopseaua ROVIS AUTOCLEANFARBE /tencuiala decorativă siliconică ROVIS AUTOCLEANPUTZ, pot fi colorate computerizat în sistem universal de colorare după cartele ROVIS sau orice altă cartelă sau eșantion de culoare, la fabrică sau partenerii RAL COLOR.